'Guardians of the Galaxy Vol. 3' is niet alleen een einde, maar ook een nieuw begin

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' is niet alleen een einde, maar ook een nieuw begin

De kosmische sector van het Marvel Cinematic Universe is nog maar net begonnen.

Guardians of the Galaxy 3 zal de laatste keer zal zijn dat deze iteratie van de groep samen zal zijn. Het mag dan het einde zijn van de Guardians of the Galaxy, de kosmische sector van het Marvel Cinematic Universe is nog maar net begonnen.


Bekijk de afbeelding

Comic adaptatie
Dankzij James Gunn's grotendeels originele verhaal dat betrokken is bij de live-action Guardians of the Galaxy franchise, blijven vrijwel alle meest populaire comic uitgaven van de groep potentiële kosmische adaptaties. Dat geldt ook voor enorme comic-evenementen met meerdere titels, zoals Annihilation of War of Kings.


Bekijk de afbeelding

Potentie
Ook in Captain Marvel kregen we naast de introductie van de Kree en Hala geen verdere blik in de kosmos. Ook in Thor: Ragnarok werd de focus meer gelegd op het mythologische aspect van de Asgardiaanse.


Bekijk de afbeelding

Over niet al te lange tijd zal Fantastic Four naar de MCU komen, een deel dat de kosmische verhalen naar de voorgrond kan duwen, met personages als Silver Surfer en Galactus.

De Guardians of the Galaxy-franchise heeft Marvel Studios in staat gesteld een kosmische grond en het bijbehorende platform op te bouwen. Daardoor zal de naam nooit verdwijnen, ook al kunnen de personages en acteurs dat wel.

NieuwsFilm

meest populair