Black Panther fans bedenken ''dress code'' als eerbetoon aan overleden ster

Black Panther fans bedenken ''dress code'' als eerbetoon aan overleden ster

Ter ere van Chadwick Boseman en om hun cultuur te vieren, zijn bioscoopbezoekers van alle etnische achtergronden van plan om de première in vol ornaat bij te wonen.

Toen Marvel's Black Panther in 2018 zijn debuut maakte, voerden bioscoopbezoekers hun modespel op en kwamen ze in stijl om deze zwarte koning/superheld vertolkt door Chadwick Boseman te zien. Voor Black Panther 2 staat zo'n zelfde idee op de planning.


Bekijk de afbeelding

Eerbetoon
Sinds die tijd heeft de wereld gerouwd om het tragische verlies van Boseman en wacht nu op de komst van het vervolg van de film, Black Panther: Wakanda Forever zonder zijn ster. In de onlangs uitgebrachte trailer voor de film is een scène te zien waarin Wakandans geheel in het wit gekleed door de straten dansen, als eerbetoon aan T'Challa, die is overleden.



Als een manier om na te denken over zowel individuele cultuur als rouw, roepen twee TikTok gebruikers, @canthonybryant, en @Official_AuntieWiggz, fans op om zich weer op een specifieke manier te kleden.


Bekijk de afbeelding

Dress Code
De "dress code" zal geen herhaling zijn van Afrikaans-geïnspireerde tribale prints in levendige kleuren, kente doek, of dashikis, terwijl haarvlechten, Bantu knopen en hoofd omslagdoeken perfect passen. Het kleurenthema zal wit zijn, maar voor degenen die zich ongemakkelijk voelen bij het dragen van zo'n lichte kleur, stellen de twee voor een kleur te kiezen die koninklijk aandoet, zoals goud of paars.

NieuwsFilm

meest populair