Marvel Studios Phase Four: Alle films en series op een rij

Marvel Studios Phase Four: Alle films en series op een rij

Dit kan je allemaal verwachten.

Eind juli hoorden we van Marvel Studios wat de plannen voor de komende jaren zijn: De Multiverse Saga. In deze artikelenreeks zetten we alle komende toevoegingen op een rij, inclusief wanneer je 'm kan verwachten en of dat in de bioscoop of op Disney+ is.

De afgelopen dagen blikten we even terug op Phase Four van het Marvel Cinematic Universe, en zetten we op een rij wat je nog allemaal kunt verwachten.

Dit is Marvels Phase Four
We zetten hieronder de belangrijkste artikelen rond Phase Four van de afgelopen week voor je op een rij.

Phase Four: Een terugblik
We trapten deze artikelenreeks af met een terugblik op Phase Four en zetten per project dat uitkwam voor je op een rij wat er zoal gebeurde, welke nieuwe helden we leerden kennen en hoe het verbonden is.

Alles over Black Panther: Wakanda Forever
In dit artikel lees je alles over de nieuwe Black Panther-film, waarin we een opvolger van T'Challa ontmoeten, maar ook een nieuwe natie zien in het Marvel Cinematic Universe die onderwater bestaat. En dat niet alleen! We krijgen ook Ironheart te zien, die later een eigen serie zal krijgen.

Alles over Werewolf by Night
In deze special voor op Disney+ krijgen we Werewolf by Night te zien, een nieuw en duister personage in het MCU die mogelijk banden heeft met de toekomstige introductie van Blade!

Alles over The Guardians of the Galaxy Holiday Special
Hierin gaan we de Guardians op een avontuur zien, vlak voordat zij hun echte grote en laatste avontuur als team beleven in Phase Five.

NieuwsFilm

meest populair