Dochter Will Smith spreekt eindelijk - en verrassend eerlijk - over Oscar-klap Chris Rock

Ik zie mijn eigen familie als menselijk en ik houd van hen en accepteer hen zoals zij zijn

Vera 8 augustus 2022 13:10 in Celebrity
Het Oscar-incident met Will Smith en Chris Rock zorgde voor een hoop rumoer begin 2022. Chris Rock maakte een grapje over het kale hoofd van Jada Pinkett-Smith. Will Smith pikte de lompe grap niet en sloeg Chris Rock voor een miljoenenpubliek in het gezicht.

Jada Pinkett Smith leidt overigens aan alopecia, een aandoening waarbij zij door hevige haaruitval af en toe compleet haar haren af moet scheren. Het voorval leidde tot allerlei meningen over de familie Smith. Hierop zegt de 21-jarige Willow Smith nu tijdens een interview van Billboard:
"Het deed mij niet zoveel wat anderen vonden. Mijn eigen gedachten zijn erger."

"Ik zie mijn eigen familie als menselijk. En ik houd van hen en accepteer hen zoals zij zijn."

"Door onze bekendheid worden wij soms niet als gewone mensen beschouwd. Van ons wordt verwacht dat wij boven alles staan. Maar dat is niet menselijk. En dat is ook niet eerlijk."

Social media
Haar vader, Will Smith, is maanden in therapie gegaan om zichzelf en zijn woede-uitbarsting te begrijpen. Will plaatste laatst een filmpje op social media. Hij vertelde, dat hij zich had verontschuldigd richting Chris Rock. Maar Chris wilde het voorval nog niet uitpraten.

De 21-jarige Willow Smith is regelmatig te zien bij The Red Table Talkshow van haar moeder Jada. Willow zelf is zangeres en actrice en heeft al verschillende nominaties en prijzen mogen ontvangen. Zo was zij te zien in I am legend, naast haar vader. Haar nieuwe muziekalbum komt eerdaags uit. Emma Thompson liet laatst vallen, dat zij een script van de musical Annie heeft aangepast voor Willow Smith.

Onzekerheden
Willow Smith plaatste eerder al een Instagram bericht, waarin zij zegt:
"Onze waarde als mens ligt niet bij wat anderen van ons zien. De waarde zit binnen in ons. Elke keer als ik van deze norm afwijk, doet dat mij pijn. Weet dat er van je gehouden wordt en dat je waardevol bent. Het maakt niet uit wat de wereld van jou vindt, en wat jouw onzekerheden jou doen geloven."

Het artikel van Buzzfeed staat hier. Het bericht op Instagram staat hieronder.NieuwsFilm