Taika Waititi en Rita Ora zijn in het geheim getrouwd!

Het koppel wordt gespot met elk een mooie, nieuwe ring

Vera 9 augustus 2022 12:46 in Celebrity
Volgens The Daily Mail is de meer dan succesvolle regisseur en acteur uit Thor Love and Thunder in het geheim getrouwd! Tenminste, dat denken de Britse roddelbladen. De 46-jarige Taika Waititi en zijn prachtige verloofde, Rita Ora, worden de laatste dagen in Londen gespot met elk een nieuwe, gouden ring om de ringvinger.

De 31-jarige actrice en zangeres, Rita Ora, kennen wij van de Fast and Furious-films. Zij is bezig met de opnamen van een nieuw muziekalbum, onder meer met Ava Max. Rita en Taika maakten pas laatst hun relatie en hun verloving bekend.

Intieme ceremonie
Gedacht wordt, dat zij een intieme trouwceremonie regelden in Londen. En een groot feest volgt vast later nog. Een bron vertelde aan het blad The Sun:
"Het was een kleine en bijzondere ceremonie met een paar mensen. Iedereen kon zien hoe verschrikkelijk verliefd zij op elkaar zijn."

Vreemd is het niet, dat het stel kiest voor een geheime ceremonie. Hun relatie was al lange tijd geheim, terwijl beiden zijn druk met hun carrière. Taika heeft alweer nieuwe filmprojecten lopen, terwijl Rita hard werkt aan nieuwe muziek. De verwachting is dat zij hun relatie buiten de spotlights zullen houden, zoals zij al eerder deden.

Het artikel van The Daily Mail staat hier.

NieuwsFilm