Gerucht: Warner Bros. heeft contact opgenomen met Henry Cavill voor meer 'Superman'

Gerucht: Warner Bros. heeft contact opgenomen met Henry Cavill voor meer 'Superman'

Maar hij schijnt dat de acteur er zelf geen interesse in heeft.

We weten nog steeds niet of Henry Cavill terugkeert als Superman, maar er wordt blijkbaar wel aan gewerkt. Het verhaal dat nu de ronde doet is dat Warner Bros. contact heeft opgenomen met de acteur, in de hoop hem te kunnen strikken voor een gloednieuwe deal.

Het schijnt dat de studio hem opnieuw wil zien terugkeren als de geliefde superheld. De laatste tijd vinden er de nodige veranderingen plaats bij DC, nadat de nieuwe CEO van Warner Bros. Discovery, David Zaslav, met nieuwe ideeën en plannen kwam.

Toekomst
Zo werd bijvoorbeeld Batgirl geannuleerd, dat terwijl de blockbuster van maar liefst 90 miljoen dollar al bijna voltooid was. Zaslav komt ook met een geheel nieuwe strategie i.v.m. hun superheldenprojecten, waarin Cavill ook voorkomt.

Erik Davis van Fandango kwam als eerste met het nieuws dat Warner Bros. een gesprek heeft gehad met Cavill in de hoop hem opnieuw te kunnen strikken. De acteur zou echter zelf geen interesse hebben. Zo zegt Davis: "Ze hebben hem gevraagd, maar hij wil het niet doen. Cavill wil niet terugkomen".

Drukke agenda
Dit verhaal is nog niet bevestigd, dus of dit klopt is nog niet duidelijk. Wel weten we dat Cavill het behoorlijk druk heeft. Niet alleen doet een ander gerucht de ronde dat hij terugkeert voor het achtste Mission: Impossible deel, blijkbaar heeft Cavill ook zijn zinnen gezet op de rol van James Bond. Ook heeft de geliefde acteur al getekend voor de nodige andere filmprojecten.

NieuwsFilm

meest populair