Olivia Wilde deelt inspiratiebronnen voor psychologische thriller 'Dont Worry Darling' met Florence Pugh

Olivia Wilde deelt een moodboard voor Don't Worry Darling, met Florence Pugh en Harry Styles in een utopia uit de jaren 50.

Zoe van Leeuwen 10 augustus 2022 11:53 in Algemeen
Olivia Wilde deelt het moodboard dat ze maakte als inspiratie voor de karakters van Florence Pugh en Harry Styles in Don't Worry Darling. Pugh en Styles zullen de hoofdrollen spelen in de aankomende psychologische thriller naast Wilde, die de film ook regisseerde.
Moodboard
Wilde's moodboard, dat ze als Instagram story op haar account plaatste, onthult een deel van de inspiratie achter Alice en Jack. Er staan kiekjes op van Pugh en Styles, maar ook foto's van entertainmenticonen uit de jaren vijftig, zoals Frank Sinatra, Nat King Cole en Brigitte Bardot.
Synopsis
Don't Worry Darling vertelt het verhaal van Alice en Jack Chambers, een getrouwd stel dat in een voorstedelijk utopia uit de jaren '50 woont, genaamd Victory, de thuisbasis van het zogenaamde "Victory Project". Hun perfecte leven begint in duigen te vallen als Alice verontrustende waarheden ontdekt over de gemeenschap en de mensen die het hebben gecreëerd.Inspiratiebronnen
Wilde heeft onthuld dat haar eindproduct elementen bevatte van Inception, The Matrix, en The Truman Show. Dat heeft het mysterie rond Don't Worry Darling, met in de hoofdrollen Chris Pine, Gemma Chan en Nick Kroll, alleen maar groter gemaakt. Don't Worry Darling draait deze herfst in de bioscoop en is een van de meest geanticipeerde films voor de tweede helft van 2022.

NieuwsFilm