Timothée Chalamet is verliefde kannibaal in teaser 'Bones and All'

Timothée Chalamet is verliefde kannibaal in teaser 'Bones and All'

Chalamet neemt de vleselijke liefde naar een nieuw niveau.

Bones and All is een opmerkelijke liefdesverhaal met een rauw randje, aangezien er mensenvlees op het menu zal staan. Met in de hoofdrollen Timothée Chalamet en Taylor Russell moet het wel goed gaan komen met deze kannibalenfilm, zo blijkt uit de eerste teaser. Bekijk de korte clip hieronder!

Al voor langere tijd wacht het publiek met spanning op de volgende film van Luca Guadagnino. Eerder won hij al veel lof door zij film Call Me By Your Name met Chalamet, en maakte hij verder de films Suspiria en A Bigger Splash.

Naast Timothée Chalamet en Taylor Russell spelen ook Michael Stuhlbarg, André Holland, Chloë Sevigny, David Gordon-Green, Jessica Harper, Jake Horowitz en Mark Rylance in de film. David Kajganich schreef het scenario nadat hij eerder al meermalig samenwerkte met Guadagnino.

Waar gaat de film over?
Gebaseerd op de roman van Camille DeAngelis vertelt Bones and All het verhaal van de eerste liefde tussen Maren, een jonge vrouw die leert hoe te overleven in de marge van de samenleving, en Lee, een intense en ontgoochelende zwerver. Producenten hebben het omschreven als 'een bevrijdende odyssee over de weg van twee jonge mensen die tot zichzelf komen, op zoek naar identiteit en het najagen van schoonheid in een gevaarlijke wereld die niet kan verdragen wie ze zijn.'

Bekijk de teaser hieronder. Vanaf 23 november zal de film worden vertoond in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair