Tortelduifjes Tom Holland en Zendaya gespot tussen filmopnames 'Dune 2' door

Tortelduifjes Tom Holland en Zendaya gespot tussen filmopnames 'Dune 2' door

Samen op stap in Boedapest

Het blad ELLE meldt, dat fans Tom Holland in een vliegtuig van New York naar Boedapest hebben gezien. Hij was aan het breien om het wachten door te komen. Breien schijnt een hobby te zijn van Tom.

De 26-jarige Britse acteur Tom Holland heeft op het moment filmopnamen voor de film The Crowded Room. In zijn vrije tijd vloog hij kennelijk gauw naar Zendaya, een 25-jarige Amerikaanse actrice, die opnamen heeft voor het vervolg van Dune in Boedapest. Het stel werd daar namelijk gespot door een andere fan, toen zij de stad aan het bezichtigen waren.

Relatie
Tom en Zendaya hebben elkaar leren kennen tijdens de opnamen van Spider-Man: Homecoming en speelden verder samen in andere Spiderman-delen. Beiden startten als kindsterretjes en hebben een meer dan goede acteercarrière.

Hun populariteit is enorm en het was dan ook niet vreemd, dat zij hun relatie geheim hielden tot het vorig jaar uitlekte. Hun relatie is vaak een relatie op afstand door hun werk en familie in verschillende werelddelen. Gelukkig plannen zij, zodra het kan, wat tijd samen en is reizen tegenwoordig gewoon. Zo konden fans de twee tortelduifjes in Boedapest spotten.

Tom Holland meldde na het uitlekken van hun relatie aan GQ Magazine:
"Het vervelende van zo beroemd zijn is, dat je een relatie niet geheim kunt houden. Waar een zoen tussen ons twee een moment is van twee mensen die heel erg veel van elkaar houden, wordt dat iets dat publiekelijk gedeeld wordt."

"Ik ben altijd behoudend geweest mijn privéleven te delen met anderen. Zendaya ook. Het is niet dat wij er niet aan toe zijn om onze relatie openbaar te maken. Het is eerder dat wij het gewoon niet willen."

Hoe dan ook spotten media of fans hen af en toe op elkaars filmsets en onderweg naar elkaar, zoals nu. Een feit is, dat veel mensen het fijn vinden dat een verliefd stel tijd voor elkaar maakt, waardoor hun relatie al jaren stand kan houden.

Het bericht van ELLE - met foto's van fans - staat hier. Zendaya plaatste laatst een bericht over haar Emmy-nominaties op Instagram.



NieuwsFilm

meest populair