3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 13 augustus 2022 16:49 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Get Out (2017)
Regie: Jordan Peele | Cast: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Catherine Keener, e.a. | Te zien op: Prime Video
Chris Washington, een zwarte fotograaf, brengt voor het eerst een weekendje door in het afgelegen landhuis van zijn witte schoonouders. Daar voelt hij al snel een ongemakkelijke sfeer. Later breekt de hel los wanneer Washington achter de ware reden komt waarom zijn vriendin Rose hem heeft meegevraagd. Hij moet vechten voor zijn leven.

Love and Monsters (2020)
Regie: Michael Matthews | Cast: Dylan O'Brien, Michael Rooker, Jessica Henwick, e.a. | Te zien op: Netflix
De aarde werd zeven jaar geleden overgenomen door reusachtige monsters. De overlevenden leven sindsdien in ondergrondse koloniën. Joel Dawson besluit dat het tijd wordt om zijn bunker te verlaten wanneer hij hoort dat zijn jeugdliefde Aimee nog in leven is. Tijdens zijn levensgevaarlijke zoektocht naar haar wordt hij geholpen door een professionele monsterjager.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)
Regie: Sam Raimi | Cast: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Xochitl Gomez, e.a. | Te zien op: Disney+
Wanneer New York wordt aangevallen door een tentakelmonster uit een ander universum, schakelt Doctor Strange de hulp in van Scarlet Witch. Bezeten door een duister boek, blijkt zij echter achter de aanval te zitten en het multiversum in gevaar te brengen in een poging haar kinderen terug te krijgen. Aan Doctor Strange om het multiversum te redden.Lees ook direct:NieuwsFilm