Sylvester Stallone heeft een nieuwe - harige - vriend

Een nieuwe viervoeter voor Sylvester

Vera 14 augustus 2022 06:20 in Celebrity
Sylvester Stallone is gek op honden. En dan vooral de grote. Sinds kort heeft hij een enorme rottweiler, genaamd Dwight. De hond is speciaal getraind voor Sylvester en een gemoedelijk en lief beestje. De 76-jarige acteur zie je duidelijk genieten met het dier op stap.

In een filmpje op Instagram is Sylvester Stallone aan het wandelen met de hond. De tattoos van Sylvester zijn duidelijk zichtbaar. Hond en baas passen goed bij elkaar. Elk stevig en sterk. Sylvester zegt:

"Sommigen vragen aan mij: Sly, welke workout doe jij in de ochtend? Werk jij met gewichten? Doe jij yoga? Of pilates? Nee hoor, ik doe iets veel intensievers. Ik laat een dinosaurus uit. Of eigenlijk laat hij mij uit. Een opa."

Rocky en Butkus
Hij had in de tijd van Rocky een bullmastiff, Butkus. Die hond verscheen ook in die film. Weet jij dat hij die hond vanwege geldgebrek moest verkopen? Gelukkig kreeg hij kort erna het script wel verkocht en kon hij Butkus weer snel terugkopen.

Gelukkig hoeft Sylvester zo'n verkoop niet meer te overwegen. Sylvester is binnen in de filmwereld en nog altijd druk met allerlei filmprojecten. Zo verwachten wij Samaritan van hem, een nieuwe Guardians of the Galaxy en een nieuwe The Expendables.

Zijn bericht op Instagram staat hieronder.NieuwsFilm