Zo ziet Marvel-actrice Anya Taylor-Joy eruit zonder make-up aan zee

Zwemmen bij nacht met springtij.

Vera 15 augustus 2022 21:43 in Celebrity
Anya Taylor-Joy kennen de nodige mensen uit de Marvel-film The New Mutants. Maar ze doet meer. Binnenkort is ze te zien in The Menu. Deze thriller draait om een diner en natuurlijk is de 26-jarige actrice prachtig gekleed in de film.

Net als in dit filmpje op Instagram, waarbij zij een waanzinnig uitdagende, doorzichtige creatie laat zien. Het haar van de Argentijns-Britse is prachtig opgestoken en haar make up zit perfect. Ze heeft een shoot voor een magazine.Zonder make-up
Hoe heerlijk is het dan, dat er nu beelden zijn opgedoken van een andere Anya. Zij post een filmpje op Instagram, waarbij zij drijfnat en bibberend van de kou haar uitzicht laat zien. Ze heeft waarschijnlijk een oranje badpak aan en staat bij Bronte Baths in Sydney. Het is nacht en de golven slaan over de baden heen. Het is springtij.

Ze heeft geen make-up op. Haar haren zijn doornat en hangen los. Haar ogen stralen en meer dan in films kun je haar bijzondere gelaatstrekken zien. Ze lacht en zegt:
"Het is echt geweldig."

Ook schrijft zij:
"Volle maan. Hou van jullie."

Mad Max
Anya Taylor Joy geniet namelijk van wat onverwachte vrije dagen. Het filmen voor Mad Max Furiosa is uitgesteld, omdat de regisseur George Miller positief testte op COVID. Fijn dat zij ook ons mee laat genieten. Het filmpje staat hieronder.NieuwsFilm