De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Day Shift (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: J.J. Perry | Cast: Jamie Foxx, Snoop Dogg, Dave Franco, e.a.
Bud Jablonski maakt zwembaden schoon om de kost te verdienen. Althans, dat denkt zijn familie. In werkelijkheid is hij een vampierenjager. Om het schoolgeld en de beugel van zijn dochtertje te kunnen betalen, probeert hij in een week tijd zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen. Dat doel kan hem nog zijn dood worden.

Spider-Man: No Way Home (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Alfred Molina, e.a.
Peter Parker worstelt met het leven nu iedereen weet dat hij Spider-Man is. Hij vraagt Doctor Strange om heel de wereld dat te laten vergeten. De daarvoor benodigde spreuk mislukt echter, waardoor de poorten van het multiversum per ongeluk worden geopend. Schurken uit allerlei universa dringen binnen en willen wraak nemen op Spider-Man. De held hoopt hen te vangen en terug te sturen.

Purple Hearts (2022)[/b]
Bekijk de afbeeldingRegie: Elizabeth Allen Rosenbaum | Cast: Sofia Carson, Nicholas Galitzine, Chosen Jacobs, e.a.
Cassie is een beginnende zangeres die werkt in een bar. Ze moet niet veel hebben van de militairen die deze bezoeken. Maar wanneer ze Luke, een knappe marinier, ontmoet, verandert ze van gedachten. Cassie heeft diabetes en kan haar rekeningen nauwelijks betalen. Om een betere zorgverzekering te krijgen, trouwt ze met Luke. Hun relatie wordt echter al gauw steeds serieuzer.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair