Zo ongelooflijk rijk is Angelina Jolie

Zo ongelooflijk rijk is Angelina Jolie

Toch meldde de knappe 47-jarige bij de echtscheiding van Brad Pitt, dat zij niet in staat was hun inkomen te splitsen en hem te betalen

Angelina Jolie is een Amerikaanse actrice, scriptschrijver, producer, regisseur en humanitair. Zij is een van de best betaalde actrices wereldwijd. Voor een filmrol kan zij al snel USD 20 miljoen vragen. Haar netto waarde is op het moment USD 120 miljoen.

Angelina is dus ongelooflijk rijk. Toch meldde de knappe 47-jarige bij de echtscheiding van Brad Pitt, dat zij niet in staat was hun inkomen te splitsen en hem te betalen. Dit kan komen, doordat haar inkomen grotendeels belegd is in allerlei (humanitaire) fondsen.

Hoe het begon
De ouders van Angelina Jolie zijn beiden acteurs. Haar vader, Jon Voight, is zelfs een succesvolle. Al op 5-jarige leeftijd had Angelina een klein rolletje in een film van hem. Rond haar elfde jaar nam Angelina al serieus acteerlessen. Haar eerste hoofdrol had zij al in 1993.

Angelina is verschillende keren getrouwd geweest. Haar laatste huwelijk met Brad Pitt was spraakmakend, mede doordat Brad destijds een relatie had met de geliefde actrice Jennifer Aniston.

Een paar bedragen
Het feit dat Angelina in verschillende genres actief is, is haar kracht. Het feit dat zij gestaag al zo'n veertig jaar in de filmwereld zit, maakt dat hoge inkomen met alle commissies werkelijkheid.

Van 2001 tot 2011 ontving Angelina 120 USD miljoen uit acteren alleen. Voor de eerste Lara Croft-film kreeg zij USD 7 miljoen. Bij de tweede ontving zij USD 12 miljoen. Voor Salt kreeg zij USD 20 miljoen.

En natuurlijk heeft Angelina verschillende huizen, waaronder eentje in Los Angeles. Meer over het vermogen van Angelina Jolie staat hier

Angelina was laatst met haar dochter Shiloh in Rome. Dit Instagram-bericht staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair