Zo rijk is Miles Teller (35) uit de hit 'Top Gun: Maverick'

Voor 'La La Land' werd Miles afgewezen, omdat hij USD 6 miljoen vroeg, terwijl hij USD 4 miljoen geboden kreeg.

Vera 19 augustus 2022 15:55 in Celebrity
De 35-jarige Miles Teller is een gestaag werkende acteur met een neus voor goede filmrollen in films als Top Gun: Maverick, Only the brave, de remake van Footloose en Rabbit Hole. Zijn netto waarde voor 2022 wordt geschat op USD 10 miljoen en zal naar verwachting stijgen door zijn stijgende populariteit, en aldus marktwaarde.

Het inkomen van Miles Teller is niet spectaculair omhoog gegaan, maar geeft wel de realiteit aan voor de meesten werkzaam in de filmindustrie. Voor de met prijzen overladen film Whiplash ontving hij in 2014 nog maar USD 8.000 voor zijn rol. Voor La La Land werd hij afgewezen, omdat hij USD 6 miljoen vroeg, terwijl hij USD 4 miljoen geboden kreeg. In 2022 kreeg hij voor de film Spiderhead USD 700.000, terwijl Top Gun: Maverick hem USD 3,5 miljoen opleverde.

Hoe het begon
Miles Teller komt uit Pennsylvania en heeft twee zusjes. Zijn moeder werkt als makelaar, zijn vader is ingenieur. Miles studeerde al drama en muziek op de middelbare school, was goed in baseball en koos daarna een acteeracademie uit. Miles acteerde in verschillende korte films en series, tot hij in 2010 mee mocht spelen in het met prijzen overladen drama Rabbit Hole met Nicole Kidman.

De kenmerkende littekens op zijn gezicht komen door een zwaar auto-ongeluk, als bijrijder zijnde. Miles heeft een huis in Studio City in Californië met zijn vrouw en al jaren zijn liefje, fotomodel Keleigh Teller. Keleigh deelt stukjes van hun privéleven op TikTok, zoals een heel bekend filmpje hieronder.

Meer over het vermogen van Miles Teller staat op hier

@keleighteller Alright #tellertok show us your wiggle! And yes slow mo is here for you besties 💅🏼#wigglebattle #topgunmaverick #milesteller @paramountpics ♬ original sound - keleighteller


NieuwsFilm