Een vibrator? Dakota Johnson van 'Fifty Shades' kan er meer mee

Dakota is trots op haar vibrator en maakt het onderdeel van haar huidverzorging

Vera 19 augustus 2022 18:41 in Celebrity
Dakota Johnson is niet alleen een kei van een actrice in films als de kinky Fifty Shades-reeks: ook in het echte leven is zij creatief. En weet zij in elk geval van een apparaat het gebruik nog verder te verbeteren. Zij is dan ook vooral trots op haar vibrator, blijkt uit een interview met Marie Claire. Dit apparaat gebruikt zij op haar gezicht.

De interviewer treft Dakota in een hotel, waar zij door een compleet team aan mensen wordt klaargemaakt voor een MET-gala. Zo gebruikt Dakota ook een vibrator op haar gezicht om het vocht sneller af te laten voeren. Het verbetert de huid en zorgt daarmee voor een goede look. Haar vaste visagiste zweert ook bij diezelfde vibrator van Maude, het wellness bedrijf dat Dakota promoot.

"Het is niet voor je gezicht, maar het werkt goed", zegt Dakota nuchter.

Het is een dag vol mensen die op haar wachten of voor haar bezig zijn. Een filmteam zal de laatste voorbereidingen vastleggen rond het aankleden. Met haar typerende, droge humor vraagt Dakota:
"Zou het niet fijn zijn gewoon hier te blijven? Een rustig diner beneden?"

Gat in kruis
Ze lopen erg uit op hun schema. Dakota schiet na alle voorbereidingen in een zwarte bodysuit van kant, ontworpen door Gucci - ook een merk dat al jaren aan haar naam gekoppeld is. Ze krijgt een stijlvolle, paarse mantel aan. Dakota oogt sjiek, kinky en vooral ongelooflijk sexy.

Vlak nadat zij een volle lift treft met mensen die haar sprakeloos aanstaren, paniekt zij:
"Ik heb een gat in mijn kruis! Ter grootte van een vinger."

Zich bewust van haar suggestieve woorden laat zij haar kruis controleren door een assistente. De vrouw reageert nuchter: "Het komt goed. Zolang je maar niet 'twerkt'."
Ze schieten allemaal in de lach.

Dakota is op het moment te zien in Cha Cha Real Smooth en Persuasion. Het artikel in de Marie Claire met een foto van Dakota in haar outfit staat hier.

Het bericht van Marie Claire op Instagram staat hieronder.NieuwsFilm