'National Treasure 3' wacht alleen nog op goedkeuring Nicolas Cage

'National Treasure 3' wacht alleen nog op goedkeuring Nicolas Cage

De hoofdrolspeler moet het script nog lezen.

Tijdens een promorondje voor de digitale release van Top Gun: Maverick deze week, gaf producent Jerry Bruckheimer een korte update over een andere grote franchise-sequel: een derde National Treasure-film!

De tweede film in de avonturen-reeks stamt alweer uit 2007, en hoewel er al lang gespeculeerd wordt over een derde film, is er tot nu toe niks concreets over medegedeeld.

Cage geeft de doorslag
Vorig jaar kondigde Disney+ echter aan dat er gewerkt wordt aan een National Treasure-serie, waarin Nicolas Cage's Benjamin Franklin Gates geen aandeel heeft. In plaats daarvan is er gekozen voor een jongere en meer diverse cast. De opnames van deze serie, National Treasure: Edge of History, zijn momenteel volop in gang.

Tijdens een gesprek met ComicBook.com van afgelopen week, liet Bruckheimer weten dat er gewoon een script voor een derde film klaarligt, maar dat alles afhangt van de goedkeuring van Cage. Aldus Bruckheimer:

"Laten we het hopen, want we hebben een script voor de derde film. Hopelijk vindt Nicolas Cage het wat, want het is erg goed. Ik denk dat we het script binnenkort bij hem laten landen."

NieuwsFilm

meest populair