De acteurs van 'Top Gun: Maverick' twijfelden over hun rollen

De acteurs van 'Top Gun: Maverick' twijfelden over hun rollen

Jay Ellis deelt ook filmbeelden van de acteurs, terwijl zij aan het oefenen zijn voor hun rollen

Weet jij al, dat acteurs meestal filmrollen pakken die hen lekker passen of het passend maken? De acteur Jay Ellis vertelt in een interview, dat hij bij het doornemen van het script voor de film Top Gun: Maverick niet zeker was van zijn codenaam 'Payback'. Het was geruststellend, dat de regisseur Joseph Kosinski instemde met een beter passende codenaam, als de acteurs die konden verzinnen.

Ook de andere acteurs twijfelden of de rollen en namen goed bij hen zouden passen. Zij besloten daarop een dag te brainstormen over de namen, terwijl zij kennis maakten met de echte piloten in Nevada. Op diezelfde dag bleken alle codenamen perfect te passen. Zo vertelt de 40-jarige Jay Ellis:

"We gingen dus uit met die officieren en toen bleek Lewis Pullman amper te praten. Hij leek een echte 'B.O.B.' naar zijn codenaam. Dus dachten wij, dat hij zich al inleefde in zijn rol. Maar later vertelde hij, dat hij bloednerveus was."

"Monica Barbaro wilde bewijzen dat zij met iedereen kon hangen, en rees als een 'Phoenix' uit haar as de volgende dag. Alsof er niets gebeurd was."

"Op een gegeven moment kreeg ik de telefoon van Lewis te leen, omdat mijn mobieltje leeg was. Ik leg die telefoon op de bar en meteen luidt de barman de bel voor een gratis rondje voor iedereen. Een mobieltje op de bar leggen is kennelijk de codetaal voor gratis bier voor piloten. Er waren zo'n honderd mensen. Lewis betaalde de rekening, want het was zijn telefoon. En ik kon daarna geld terugbetalen aan Lewis. Mijn 'Payback'."

"Vervolgens bleek Glen Powell, onze 'Hangman', verdwenen te zijn. Hij had er genoeg van en ging midden in de nacht in zijn eentje terug naar het hotel. Zonder ons wat te vertellen."

"Dat was onze eerste nacht samen als team en we hebben meteen onze codenamen verdiend op diezelfde avond. "

Het artikel in de Insider staat hier. Bekijk ook vooral het bericht hieronder op Instagram. Het bevat extra filmmateriaal van de acteurs, terwijl zij oefenen voor hun rollen.



NieuwsFilm

meest populair