Will Smith durft weer op social media na Oscar-klap

Will Smith durft weer op social media na Oscar-klap

Will Smith kan nog lachen om zichzelf

Waar de Oscar-uitreiking voor Will Smith een triomf had moeten zijn, omdat hij een prijs zou krijgen voor de beste acteur met de film King Richard, werd de avond een fiasco. Zo'n fiasco, dat mensen na maanden het gebeuren nog een plekje proberen te geven.

Zo is Chris Rock nog steeds verbeten over de klap die hij ontving, vanwege de foute grap richting de vrouw van Will Smith. Zo is Will Smith in therapie gegaan na de klap die hij uitdeelde, om te snappen waarom hij zo boos werd voor een miljoenenpubliek, op een avond die al helemaal de zijne zou zijn. En zo is Jada Pinkett-Smith meer aandacht gaan vragen voor meer begrip van alopecia-patiënten. Kaal zijn is immers niet altijd een keuze.

Stil en voorzichtig
Waar Will altijd goed aanwezig was op social media met leuke berichten en grapjes, bleef het stil na de belangrijke prijsuitreiking. Hij vond het beter een tijd op zichzelf te zijn en liet van alles voorbij gaan. De klap leverde hem immers zoveel negatieve aandacht op, dat hij financieel al veel is misgelopen en zijn reputatie ernstig heeft geschaad.

Will Smith postte in juli pas een video weer op zijn Instagram, waarin hij vertelde dat hij zijn excuses heeft aangeboden aan Chris Rock. Maar Chris nog niet in staat is die te ontvangen. Nu uploadde hij een herkenbaar filmpje van zijn situatie. Een kleine aap port heel voorzichtig een grote aap. Het aapje schiet hard weg als de grote zich boos omdraait.

Will Smith meldt droog:
"Ik, als ik probeer weer terug te komen."

Het filmpje staat hieronder.



Door de pijn
Heel herkenbaar na een nare situatie binnen een vrienden- of werkkring. Je moet door de pijn heen als mens zijnde. En dat is voor Will Smith niet anders. Feit is wel, dat hij eerdaags weer projecten heeft lopen en zich vaker zal moeten laten zien.

Sterker nog, soms werkt wat je doormaakt ten goede mee. Will bericht net op Instagram dat hij een huisje heeft gehuurd in een vakantiepark en een enorme bananenspin treft. Hoe de heren, met wie hij op stap is, dit oplossen? Wel, de post staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair