Echtscheiding Angelina Jolie en Brad Pitt escaleert door FBI

Echtscheiding Angelina Jolie en Brad Pitt escaleert door FBI

Angelina zou mishandeld zijn door Brad in hun privé-vliegtuig

Angelina Jolie en Brad Pitt waren twaalf jaar samen, waarvan een deel getrouwd, tot Angelina in 2016 een echtscheiding aanvroeg. Zij leven al een tijd gescheiden, maar zes jaar verder wordt nog altijd gepraat over het verdelen van alle bezittingen en de kinderen.

De 58-jarige acteur wil graag gezamenlijk voor de kinderen verantwoordelijk zijn, maar dat wil Angelina niet. De 47-jarige actrice wil volledige voogdij, omdat zij Brad niet geschikt vindt als vader. Daartoe heeft zij inzage gevraagd in de papieren van de FBI over een vermeende mishandeling in hun privé-vliegtuig in 2016.

Vermeende mishandeling
Hier zou Brad zoveel gedronken hebben, dat hij Angelina woest door elkaar zou hebben geschud en haar hoofd zou hebben beetgepakt. Zij raakte daarbij gewond. Ook zou Brad haar hebben uitgescholden en gezegd dat zij de familie verwoestte.

Dit alles in het bijzijn van de kinderen, waarbij de oudste ook slaags raakte met Brad. De rode wijn ging door het vliegtuig en bracht grote schade aan.

Geen inzage
De FBI verleent alleen de inzage in het dossier nog niet, ondanks dat Angelina hier al jaren om vraagt. Van de FBI wordt nu gezegd, dat zij bewust leed achterhouden en de veiligheid van de kinderen niet helpen waarborgen.

Hoe dan ook: de voogdij is nog niet rond. Angelina en Brad hebben samen zes kinderen, van wie drie geadopteerd.

Angelina werkt op het moment aan een nieuwe film Without Blood, terwijl Brad net klaar is met het promoten van de film Bullet Train. Toevallig heeft Brad in verschillende interviews gemeld, dat hij de laatste jaren hard werkt aan zichzelf en zijn verslavingen. Op Instagram staat een bericht bij zijn collega Joey King.



NieuwsFilm

meest populair