De eerste naaktscène van Penélope Cruz uit 'Pirates of the Caribbean'

De eerste naaktscène van Penélope Cruz uit 'Pirates of the Caribbean'

'Ik had het gevoel dat het een bijzondere film zou worden'

Als je denkt aan een Spaanse actrice die al dertig jaar meegaat in Hollywood, denk jij dan ook aan Penélope Cruz? De 48-jarige actrice heeft al veel nominaties en prijzen mogen ontvangen voor haar acteerprestaties in Engelse en Spaanse films, zoals Vicky Cristina Barcelona, Parallel Mothers en Everybody knows. Misschien ken je haar uit Pirates of the Caribbean?

Penélope Cruz gaat gestaag door met filmen. Ze werkt al jaren met bekende regisseurs en acteurs, zoals Woody Allen, Tom Cruise, Javier Bardem en Johnny Depp. Haar nieuwste film met Antonio Banderas Official Competition is net uit.

Een hoop ervaring dus. Haar debuutfilm Jamon Jamon kwam in 1992 uit en bevatte een naaktscène met haar. Ze was pas 18 jaar. Daarover vertelt zij:

"Ik had het gevoel dat het een bijzondere film zou worden. Het script was goed en uniek, al had ik nog niet veel scripts gezien. Het was dapper en verfrissend en ongelooflijk sexy."

"Het karakter, de stijl en het materiaal was goed. Natuurlijk zag ik op tegen de naaktscène, maar ik deed het toch. Iedereen op de set was vriendelijk en respectvol en hield rekening met mijn leeftijd."

"Op de laatste dag van filmen moest ik huilen. Ik voelde me verslagen, want wat als ik nooit meer een rol zou krijgen? En wanneer zou ik al deze mensen weer zien?"

Naaktscènes
Ze kreeg een relatie met de andere hoofdrolspeler, Javier Bardem. Maar dat was pas 15 jaar later en na de opnames van hun tweede film samen. Ze zijn nog steeds samen en hebben twee kinderen.

Naaktscènes hoeven dus niet altijd een bittere nasmaak te hebben of te eindigen met een korte affaire. Intieme scènes zijn geheel afhankelijk van de personen en mate van respect voor elkaar.

Het artikel in Far Out staat hier. Penélope Cruz bericht regelmatig iets op haar Instagram account, zoals het nieuwste interview in People hieronder.



NieuwsFilm

meest populair