Dramatische cijfers tonen aan dat veel mensen 'The Flash' al niet meer hoeven te zien

Dramatische cijfers tonen aan dat veel mensen 'The Flash' al niet meer hoeven te zien

Ezra Miller zorgt voor de nodige problemen.

De laatste paar maanden is Ezra Miller behoorlijk vaak negatief in het nieuws verschenen. Hierdoor weet Warner Bros. niet goed wat te doen; moeten ze nu wel of niet de superheldenfilm The Flash met de acteur uitbrengen? Een recente studio toont aan dat niet iedereen hierop zit te wachten.

Het databedrijf Morning Consult ging op onderzoek uit en vroeg aan filmfanaten of zij nog zin hadden in The Flash. Het antwoord was niet geweldig voor Warner Bros. Meer dan 4 op de 10 mensen hebben laten weten dat zij willen dat de blockbuster volledig wordt geschrapt.

Dramatische cijfers
Dat betekent echter niet dat 6 op de 10 mensen de film wel willen zien, aangezien er ook ander opties waren om uit te kiezen. Maar slechts 14% denkt dat Warner Bros. The Flash zonder problemen kan uitbrengen.

33% van de ondervraagde filmfans zijn het daar niet mee eens. Zij willen de blockbuster wel nog zien, maar willen wel dat de film opnieuw wordt opgenomen met een andere acteur.

Iets beter?
Niks lijkt meer zeker te zijn bij Warner Bros., nu er een nieuwe baas is, die de plannen behoorlijk omgooit. Zo wordt Batgirl helemaal niet meer uitgebracht, maar ook The Flash is nog niet zeker.

Toch lijkt het erop dat het de film er toch wel gaat komen. Recentelijk bood Miller namelijk nog zijn verontschuldigingen aan en liet hij weten dat hij therapie nodig heeft. Aangezien de film over minder dan een jaar uitkomt zal meer nieuws ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair