Wat een gaaf huis heeft Sienna Miller uit 'Lost City of Z'!

Wat een gaaf huis heeft Sienna Miller uit 'Lost City of Z'!

Sienna Miller uit 'Lost City of Z' geeft een rondleiding in haar cottage buiten Londen

Sienna Miller leidt Architectural Digest rond in haar landelijk gelegen huis in Groot-Brittannië. De 40-jarige Britse model en actrice uit The lost city of Z bezit al jaren een echte cottage uit de zestiende eeuw net buiten Londen. De destijds 25-jarige Sienna vond Londen te druk en huurde eerst het huis, totdat zij tot koop overging.

Sienna vertelt:
"Het is mijn toevluchtsoord. Hier kom ik om niets te doen."

"Het is eigenlijk het grootste kleine huis dat er is."

"Toen ik het huis kocht, was de inrichting prachtig en oogde alles zo lief traditioneel Engels. Alles was mooi, maar erfde ik van de vorige eigenaren. Nu hebben we daar serieus naar gekeken tijdens de pandemie en hebben wij het een en ander veranderd. Het is nu meer naar mijn smaak."

Moderner
Intussen is het huis wat moderner en van alle gemakken voorzien. Ze is dol op het grote, moderne fornuis. Ook hangen overal spiegels om de illusie te wekken dat het huis ruimer is.
Voor de keuken en woondeel is veel plek gemaakt, omdat Sienna vaak bezoek heeft in de cottage.

Boven hebben zij een aantal kleine slaapkamers en zithoeken. Er is niet veel plek en alles is klein en druk, maar knus. Het huis ademt sfeer met al het oude hout en verschillende tinten roze, groen en bruin. Het is een verzamelplaats van herinneringen met meubelstukken en kunst die zij kreeg van familie en vrienden.

Het filmpje met rondleiding van Architectural Digest staat op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair