Brad Pitt deelt een erg emotionele bekentenis

Brad Pitt deelt een erg emotionele bekentenis

'Ik kreeg haast tranen in mijn ogen'

Brad Pitt deelt zelden zijn echte gevoelens met de pers. Hij blijft graag oppervlakkig. Dat scheelt in energie. Dat scheelt misverstanden. Een persconferentie in een land als Japan is echter een ander verhaal. Daar kan hij met zijn interesse voor het boeddhisme wat meer vertellen.

Bovendien is Brad Pitt ongelooflijk populair in Japan. De film Bullet Train wordt door Japanners met grote interesse gevolgd, want de film is een afgeleide van een Japans boek. Voorafgaand aan de persconferentie in een tempel mochten de acteurs meedoen aan een ceremonie in de tempel. Ze mochten mediteren.

Pech
Over dat moment vertelt Brad Pitt het volgende aan de pers in Tokyo. Er is namelijk een stukje in de film Bullet Train, dat hem raakte na zijn ontvangst in de tempel.

"We dachten dat het leuk en passend was om een tempel te bezoeken. Mijn karakter Ladybug denkt namelijk dat hij door pech achtervolgd wordt. In de film lost hij dat uiteindelijk op."

"Maar ikzelf was ontroerd door de ontvangst net. Dat was zo prachtig. De tempel is prachtig. De monniken zijn prachtig. Dank u wel daarvoor. Het is een mooie ervaring. Eentje die ik niet zal vergeten. Ik kreeg haast tranen in mijn ogen."

Brad Pitt draagt een hemd dat mooi kleurt bij zijn haar. Zijn ogen glinsteren verdacht, terwijl hij het moment weer herbeleefd. Hij ziet er goed uit. Het is duidelijk dat Brad zichzelf de laatste jaren weer opgepakt heeft en uit zijn emotionele dal komt.

Op Instagram in het filmpje bij ET Canada hieronder zie je Brad Pitt zichtbaar emotioneel zijn bij de ceremonie. Een aanvullend artikel bij Lainey Gossip staat hier.



NieuwsFilm

meest populair