Gecancelde 'Batgirl' krijgt enkele 'begrafenisvertoningen'

Gecancelde 'Batgirl' krijgt enkele 'begrafenisvertoningen'

Helaas zijn alleen de cast en crew van de film zelf uitgenodigd.

Enkele weken geleden kregen we onverwachts te horen dat de superheldenfilm Batgirl niet uitgebracht zou worden. Nu lijkt het erop dat de onafgewerkte blockbuster toch nog door een selectief groepje mensen bekeken zal worden.

Het gaat hier om de cast en crew van de film zelf. Zij zijn namelijk uitgenodigd voor de 'begrafenisvertoningen', voordat Warner Bros. de film voorgoed achter slot en grendel plaatst.

Nooit
Sommige filmfans hopen dat Batgirl alsnog uitkomt, maar dit lijkt zeer onwaarschijnlijk. De nieuwe Warner Bros. baas, David Zaslav, vond de film 'te klein' voor de bioscopen maar juist weer een maatje te groot voor streaming.

Het gerucht dat nu de ronde doet is dat de studio zelfs alle beelden zal vernietigen, om op die manier de belastingdiensten ervan te kunnen overtuigen dat alle gemaakte kosten als verlies kunnen worden afgeschreven. Op die manier zouden ze er toch nog wat aan kunnen 'verdienen'.

Andere rol
Wel zou Warner Bros. proberen de cast en crew ander werk te geven. Zo ook hoofdrolspeelster Leslie Grace. Het schijnt dat de studio namelijk in gesprek is met de actrice, om haar in een andere film op te laten duiken. Misschien dat we op die manier toch nog iets te zien krijgen van Batgirl, al zou het ook om en volledig andere rol kunnen gaan.

NieuwsFilm

meest populair