Pikante foto's van Channing Tatum en Zoë Kravitz doen meer vermoeden

Pikante foto's van Channing Tatum en Zoë Kravitz doen meer vermoeden

Een hoop rumoer op social media na pikante foto's van hen samen

Een hoop rumoer op social media, want een persfotograaf wist deze zomer pikante foto's te maken van Channing Tatum en Zoë Kravitz op vakantie in Italië. Aangezien zij aan elkaar zaten op een privé-jacht was dat dus wel een aanslag op hun privacy. Toch is het al ongeveer een jaar aan en kennen zij elkaar al veel langer. Harper's Bazaar zocht het uit.

In januari 2021 kwamen de eerste geruchten in de wereld naar aanleiding van de opnames van hun gezamenlijke film Pussy Island. Daarin speelt de 42-jarige Channing een donker persoon, nadat de 33-jarige actrice uit The Batman hem benaderde voor die rol. Zoë schreef het scenario zelf en trad op als regisseur.

Zoë vertelt: "Ik schreef het karakter met Channing in gedachten, naar aanleiding van hoe ik hem ken uit films en shows. Ik had hem nooit in het echt ontmoet. Maar dacht dat hij geschikt was voor de rol, omdat hij zo positief en vriendelijk is en een donker karakter verrassend goed zou kunnen neerzetten."

Romance
In augustus 2021 worden zij voor het eerst samen gespot bij verschillende uitjes. Een maand later bevestigen mensen in hun omgeving hun romance. Ze komen apart van elkaar binnen op het MET gala maar vertrekken samen. Zoë heeft die avond een waanzinnig doorzichtige jurk aan, waar heel social media over struikelt.

Vanaf oktober 2021 worden zij af en toe samen gespot en vinden dat niet meer erg. Ook praten zij regelmatig over elkaar bij interviews - in volle respect.

Pussy Island
Begin augustus 2022 werd Zoë Kravitz geïnterviewd naar aanleiding van haar nieuwe film Pussy Island. Ze had Channing al langer op het oog voor een rol in deze film en vertelt:
"Wanneer je iets creëert met mensen is dat een unieke en heilige plek. Je opent verschillende kanalen en deelt jezelf. Ik ben blij dat Channing in mijn leven is gekomen door deze film."

In augustus 2022 worden zij in passend witte outfits zoenend gespot op een privé-jacht in Italië. Ze vieren dat zij een jaar samen zijn. Een bron dichtbij het paar vertelt:
"Ze zijn erg gelukkig samen. Hun focus ligt op hun carrières. Als zij samen zijn, dan is dat zo privé mogelijk. Met of zonder vrienden. Het is niet zomaar een relatie. Ze nemen hun relatie serieus en zijn al lang samen."

Veel meer dan vrienden en collega's dus. Dolverliefd en elkaars besties. Het artikel van Harper's Bazaar staat hier. De foto's bij Entertainment Tonight staan op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair