Foto: 'Beverly Hills Cop 4' wordt een feest van herkenning met meer oude bekenden

Foto: 'Beverly Hills Cop 4' wordt een feest van herkenning met meer oude bekenden

Axel Foley is niet alleen...

Inmiddels stromen de setfoto's binnen van het langverwachte Beverly Hills Cop: Axel Foley, het vierde deel rondom Eddie Murphy's grofgebekte rechercheur met de vlotte babbel uit Detroit.

De opnames van de Netflix-productie zijn momenteel aan de gang en nadat we al een glimp van Murphy zelf kregen in zijn iconische jack, onthullen nieuwe foto's de terugkeer van nog meer oudgedienden, namelijk niemand minder dan Judge Reinhold en John Ashton.

Na wat speculatie is het nu definitief dat zij hun rollen van agenten Billy Rosewood en John Taggart opnieuw op zich nemen. Op de beelden, die je kunt bekijken door hier te klikken, zijn beiden te zien met een grote glimlach, duidelijk in hun nopjes om terug te zijn, een blik die ongetwijfeld weerspiegeld wordt op de gezichten van 'Beverly Hills Cop'-fans.

Naast Murphy, Reinhold en Ashton keert originele franchise-ster Paul Reiser ook definitief terug in het vervolg als detective Jeffrey Friedman.

Bijna 30 jaar later
Plotdetails worden nog geheim gehouden, evenals een releasedatum, maar dat Axel wederom teruggetrokken wordt naar Beverly Hills om aldaar op zijn manier een misdaad aan te pakken, staat natuurlijk vast.

Naar verluidt zullen we (zoals gebruikelijk) een oudere versie van het personage zien die zich moet zien aan te passen aan een compleet andere, gedigitaliseerde en vernieuwde wereld.

NieuwsFilm

meest populair