Hoe ziet topmodel Kate Moss er nu zonder make-up en photoshop uit?

Ze deelt ook een aantal beautygeheimen

Vera 3 september 2022 14:59 in Celebrity
De 48-jarige topmodel en actrice Kate Moss staat al meer dan dertig jaar in de spotlights. Zo af en toe is zij in een film te zien, zoals Mc Queen. Haar eigen wellness-lijn Cosmoss is uit. Daartoe deelt zij een filmpje bij Vogue.

Toen zij wereldberoemd was, was Kate Moss ernstig verslaafd aan alcohol en drugs. Gelukkig is zij er nu beter aan toe en is haar haar en huid redelijk hersteld. Ze oogt fris en een tikje moe, alles zonder 'photo shop' en 'no make up', terwijl zij vertelt:
"Ik mediteer, ik doe yoga, ik leef zoveel gezonder. Ik zorg beter voor mijzelf, probeer nieuwe dingen. Alles wat mij beter in balans kan houden."

Daarom start zij haar dag ook met haar eigen Cosmoss thee.
"Het maakt je wakker, het brengt je systeem in balans en het is een goed alternatief voor water met citroen. Dat is niet zo goed voor je tanden."

Ze steekt een kaarsje aan voor meer rust, terwijl zij aan haar huidverzorging begint. Ze gebruikt een cleanser, toner, dagcrème en andere producten. Daarna begint zij aan haar make-up en gebruikt twee soorten concealer en een bronzer.

Natuurlijke ingrediënten
Het valt op dat haar producten veel natuurlijke ingrediënten bevatten, waaronder CBD en eikenmos. Het brengt haar balans en dat is altijd goed. Uiteraard sluit zij af met twee speciale haarverstuivers, zodat haar losse haren dat typische Kate Moss-kapsel creëren.

Kate Moss deelt meer beautygeheimen hier in het artikel in Vogue.

Het filmpje op YouTube staat hieronder.NieuwsFilm