Zijn de drie bloedmooie dochters van Sylvester Stallone de nieuwe social influencers?

Zijn de drie bloedmooie dochters van Sylvester Stallone de nieuwe social influencers?

Sophia, Sistine en Scarlet zijn drie ongelooflijk leuke meiden die veel delen op Instagram en misschien een toekomstige reality show

Sylvester Stallone heeft drie bloedmooie dochters over wie hij waakt als een toegewijde waakhond. Sylvester had een bullmastiff in de tijd van Rocky en sinds kort een rottweiler. Die ervaring als hondeneigenaar neemt hij mee als vader zijnde. De 77-jarige Sylvester kun je geen ongelijk geven: hij heeft twee zonen uit een eerder huwelijk en zijn drie meiden groeien op tot prachtige vrouwen.

Hij is een fijne, trouwe coach. Dat is de feedback die zijn dochters Sophia, Sistine en Scarlet geven in elk geval. De ongelooflijk leuke meiden zijn een product van zijn huwelijk met het model Jennifer Flavin. Het nu scheidende stel bleef vijfentwintig jaar bij elkaar voor hun dochters en dat was het waard. Alledrie zijn intussen nuchtere dames met een droog gevoel voor humor. Ze zijn actief op Instagram en als het goed is, zullen zij in de nabije toekomst te zien zijn in hun eigen reality show.

Events
Ook vind je hen terug in berichten van Sylvester op Instagram en TikTok. Daarnaast neemt Sylvester hen graag mee naar verschillende events, zoals zijn premières. Af en toe duikt ook een interview op met de dames in magazines of in social media.

Hieronder deelt de trotse en opbouwende vader een Instagram-bericht van een overwinningsmomentje van een dochter. Sistine vindt de enorme spin op haar hand bloedstollend spannend en Sylvester blijft rustig en zegt: "Jij begon dit zelf." Zij reageert droog in de opmerkingen: "Ik heb nog nachtmerries."



De dochters
De 26-jarige Sophia Rose Stallone is de oudste van de drie en actief in de modellenwereld. Ze heeft een podcast samen met haar zusje Sistine, want: praten over jezelf in een podcast is goedkoper dan therapie! Prachtige kleding en mooie poses komen voorbij, net als af en toe een shout out naar haar zusjes en ouders.



De 24-jarge Sistine Rose Stallone is actief in de film- en modellenwereld en representeert onder meer het merk Chanel. Zij speelt in verschillende films, zoals Midnight in the Switchgrass met Bruce Willis en Megan Fox. Ook neemt zij van tijd tot tijd een podcast op met haar zus Sophia en laat zij mooie kleding zien, evenals leuke lifestyle-dingen.



De 20-jarige Scarlett Rose Stallone is een tikje verlegen en de jongste oogappel van Sylvester. Ze heeft veel volgers op Instagram, maar post waarschijnlijk bewust nog niet veel. Wat wel opvalt, is dat haar berichten steeds een positieve boodschap bevatten. Ook laat zij graag haar gewone leven rond de paarden zien, evenals klusjes in huis. En dat is heel belangrijk voor andere jonge kijkers. Ze speelt overigens een rolletje in de nieuwe serie Tulsa King die haar vader net afgerond heeft.



NieuwsFilm

meest populair