Zeldzaam interview 'Lost' acteur over zijn verslaving en ontrouw van co-actrice

Zeldzaam interview 'Lost' acteur over zijn verslaving en ontrouw van co-actrice

Dominic Monaghan (LTOR) over zijn verslaving en overspel van Evangeline Lilly (Ant-Man)

"Ik denk dat mijn hart maar een keer echt gebroken is", vertelt Dominic Monaghan uit de Lord of the Rings-films en Star Wars The Rise of Skywalker in een podcast vorige week. De Britse acteur vertelt openhartig over zijn breuk met Evangeline Lily. Hij leerde de actrice uit Ant-Man and the Wasp en Real Steel kennen op de filmset van de populaire serie Lost.

"Ik weet niet hoe zij het verhaal zal vertellen, maar het was voor mij de eerste keer dat ik serieus was over een relatie."

"Ik moest nog veel leren over mijn verslavingen en hoe die binnen de perken te houden. Ik denk dat als je regelmatig teveel drinkt je humeur, je keuzes en je gedrag tot discussie kunnen leiden."

Monaghan denkt dat zijn gedragingen ervoor gezorgd hebben, dat Evangeline verder ging kijken naar andere opties. Hun breuk was publiekelijk, pijnlijk en vernederend. Monaghan moest van een ander horen dat Evangeline ontrouw was en zelfs een relatie had met een ander. Zijn wereld ging stuk tot hij een keer wakker werd tussen de pillen op de vloer.

"Ik keek naar de rommel op de vloer en dacht dat dit het had kunnen zijn. Een verkeerde cocktail met alcohol zonder nadenken en het was voorbij. Natuurlijk was ik kapot van de breuk, maar ik wilde niet dood om zoiets."

Het artikel in Huffington Post staat hier.

NieuwsFilm

meest populair