'Leven met social media is moeilijk', zegt jonge acteur uit 'Dune' en 'Bones and all'

'Leven met social media is moeilijk', zegt jonge acteur uit 'Dune' en 'Bones and all'

Het is een verademing om in een film te spelen dat zich afspeelt voor alle gedoe rond social media

De voor een Oscar genomineerde Timothée Chalamet vertelt op het filmfestival in Venetië dat het een verademing is om in een film als Bones and all te spelen dat zich afspeelt voor alle gedoe rond social media. Na de première ontving de film een tien minuten durende staande ovatie.

In een interview met E!news vertelt de 26-jarige acteur uit Dune:
"Ik kan mij niet voorstellen hoe het is om op te groeien zonder dat afmaken op social media. Ik kan alleen voor mijn generatie spreken, maar jonge mensen worden enorm bekritiseerd."

"Het was een opluchting om een karakter te spelen met een intern conflict, zonder dat hij op Reddit, Twitter, Instagram of TikTok kan opzoeken bij wie hij past."

"Naar mijn mening kan de samenleving klappen in de toekomst met hoe wij ons op social media gedragen. Ik hoop dat films helpen dit soort dingen te verhelderen. Dat is wat artiesten doen."

Timothée Chalamet stond overigens zelf in de spotlights afgelopen vrijdag op de rode loper in Venetië. Hij droeg een rode jumpsuit met een blote rug en laat opnieuw zien, dat hij zich niet in hokjes laat plaatsen. Hij heeft een geheel eigen, unieke kledingstijl.

Het artikel in Huffington Post staat hier. Het Instagram-bericht van de acteur met zijn première staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair