Waarom de extravagante kledingstijl van Harry Styles doodnormale expressie is

Heel veel grenzen vervagen in de mode, muziek, film en kunst

Vera 6 september 2022 08:23 in Celebrity
Harry Styles heeft een extravagante kledingstijl, zoals je kunt zien bij zijn concerten, gala's en de première van zijn film Don't worry darling bij het festival in Venetië. Voor hem is kleding expressie en een verlengde van zijn kunst, zonder dat hij uitkomt voor een geaardheid. Hij is wie hij is. Zijn fans vinden dat geweldig.

Harry Styles zegt zelf:
"Heel veel grenzen vervagen in de mode, muziek, film en kunst. Ik denk niet dat mensen nog echt zoeken naar een duidelijke definitie van het geslacht. In kwetsbaar opstellen en feminisme uitdragen zit veel mannelijkheid."

Hieronder staat een Instagram-bericht van People met de cast bij de première in Venetië afgelopen weekend. Het elegante Gucci-pak van Harry in verschillende tinten blauw springt er redelijk uit.Rebels
Waar David Bowie en Prince met hun kledingstijl rebels hun kledingstijl gebruikten om anderen na te laten denken wat wel of niet kon, is dat voor de huidige generatie anders. Mensen maken zich minder zorgen om een label opgeplakt te krijgen en omarmen de vloeiende overgang in kleuren en stijlen. .

Een foto van Harry's stage-kleding in het Instagram-bericht staat hieronder.Passend
Jezelf zijn met de kleding die bij jou past. Waar dat bij vrouwen intussen normaal is, zijn steeds meer mannen dat aan het doen. Sommigen houden het bescheiden, zoals Tom Cruise met zijn extreem dure, maar nette pakken bij de premières van Top Gun Maverick.

Anderen doen dat kleurrijker, zoals Brad Pitt met zijn zomerse combinaties bij de promotie van Bullet Train. Weer anderen pakken compleet uit, zoals Harry Styles en Timothée Chalamet bij Bones and all. Voor hen is kleding artistieke expressie.

Het betreffende artikel in Condé nast College staat hier.
Hieronder een andere kledingkeuze van Harry op Instagram.NieuwsFilm