Jonge actrice van 'Stranger Things' en 'The Whale' straalt op filmfestival in Venetië

Jonge actrice van 'Stranger Things' en 'The Whale' straalt op filmfestival in Venetië

Sadie in de elegante japon krijgen, was stressvol!

De 20-jarige Sadie Sink was in Venetië om haar nieuwe film The Whale te promoten. De jonge actrice uit de spannende serie Stranger Things en The Glass Castle zag er oogverblindend uit.

Geheel meeliftend op de trend droeg zij voor de persconferentie een vrij stoere, witte jurk van Alexander McQueen met blote details bij de taille en armen. Ze maakte de look af met stevige, zwarte laarzen en halfopgestoken haren. De make-up hield zij licht, want Sadie heeft niet veel nodig om te stralen.

Op de rode loper voor de première van haar film droeg zij een sjieke ijsblauwe jurk met glitters en veel tule, opnieuw van McQueen. Het bovenstukje laat delen van haar taille zien. Ze maakt haar zeemeermin-look af met frisse make-up en haar haren losjes gekruld. De jonge actrice straalt en geniet volop van haar event.

Stressvol
Haar stylist Molly Dickson vertelt dat zij met liefde aan het eindresultaat hebben gewerkt en zij extreme deadlines hadden rond de ijsblauwe japon. Sadie in de elegante japon krijgen, was stressvol!

"Eind juli kregen we van het PR-team van McQueen hun boek met looks toegestuurd. De galajurk was de laatste in het boek en meteen degene die wij wilden voor Sadie. De jurk was alleen pas een dag voor de première beschikbaar. Dat is ongewoon, omdat er altijd veel op maat moet worden gebracht. Maar wij konden alles perfect op tijd passend krijgen, doordat wij meteen aan de slag gingen met passen. Op de dag van de première hebben wij Sadie tussen alle interviews door er ook nog drie keer in gekregen."

Het artikel in de Teen Vogue staat hier. Een filmpje van het eindresultaat staat op Instagram hieronder.



https://www.instagram.com/reel/CiHIVkfJ6Ci/?utm_source=ig_web_copy_link

NieuwsFilm

meest populair