Gerucht: Eerste lid 'Fantastic Four'-reboot gecast, namelijk Sue Storm/Invisible Woman

Gerucht: Eerste lid 'Fantastic Four'-reboot gecast, namelijk Sue Storm/Invisible Woman

En nee, het is niet Emily Blunt...

De aanstaande Fantastic Four-reboot van Marvel Studio's loopt nu al weken voorop in de geruchtenmolen, nadat regisseur Matt Shankman (WandaVision) in gesprek was voor de leiding.

Tegelijkertijd is de casting een veelbesproken onderwerp, zeker toen John Krasinski een verrassingscameo verzorgde als Reed Richards a.k.a. Mister Fantastic in Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Mede daardoor hoopten fans dat echtgenote Emily Blunt het scherm met hem zou gaan delen als geliefde Sue Storm a.k.a. The Invisible Woman. Haar naam is de afgelopen jaren vaak naar voren geschoven.

Zo goed als zeker
Vorige week verscheen er een lijst op FilmTotaal van mogelijke acteurs en actrices die in beeld waren voor de hoofdrollen van het kwartet. En helaas, het gedroomde duo Krasinski/Blunt staat daar niet bij.

Het laatste gerucht dat rondgaat is namelijk dat actrice Jodie Comer (29) momenteel het dichtste bij is om de rol definitief te gaan vertolken.

Volgens branche-scoopers zal Comer (het best bekend van de serie Killing Eve en hitfilm Free Guy) hoogstwaarschijnlijk bevestigd worden met andere grote castingnamen tijdens de D23-presentatie.

NieuwsFilm

meest populair