Prachtige poster voor sprookjesachtige Steven Spielberg-film 'The Fabelmans'

Prachtige poster voor sprookjesachtige Steven Spielberg-film 'The Fabelmans'

Losjes gebaseerd op de jeugd van Hollywoods grootste filmmaker...

Nadat we eergisteren al een eerste foto te zien kregen van Steven Spielberg zijn nieuwste fantasieproject The Fabelmans, is nu in aanloop naar de release ook een eerste poster vrijgegeven.

Voordat de film naar het Toronto International Film Festival komt, is het tijd voor de PR-machine om te draaien. De poster kijkt stijlvol naar het semi-autobiografische kenmerk van Spielberg en presenteert een reeks foto's die zijn vastgelegd op filmspoelen met een rustgevende sepiatint, waardoor elk frame een nostalgische, zonovergoten look krijgt.

Als je goed kijkt, zie je beelden van Seth Rogen als Benny Loewy, Paul Dano als Burt Fabelman, Gabriel LaBelle als Sammy Fabelman, Julia Butters als Anne Fabelman en Michelle Williams als Leah Fabelman.

Al deze beelden tonen samen de verschillende stadia van Sammy's reis naar het ontdekken van zijn ware liefde voor de cinematografie.

Bekijk de afbeelding
Waar gaat het verhaal over?
The Fabelmans speelt zich af in het naoorlogse Arizona en draait om de ontdekking van een verpletterend familiegeheim en een verkenning van de kracht van films om ons te helpen de waarheid over elkaar en onszelf te zien.

De plot is deels gebaseerd op de familie en opvoeding van Spielberg zelf, waardoor zijn fans een losse interpretatie van zijn vroege dagen krijgen.

NieuwsFilm

meest populair