Hoe Jessica Biel kon transformeren tot een complete psychopaat

Hoe Jessica Biel kon transformeren tot een complete psychopaat

Zij vertelt helder en scherp hoe zij haar karakters en het filmen ziet

De 40-jarige topmodel Jessica Biel acteert al jaren in films, zoals in de remake van Total Recall. In haar nieuwe serie Candy, die te zien is op Hulu, zet zij een doodgewone vrouw neer. De dame in Texas knapt, pleegt overspel en gaat tot moord over - met een bijl. De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal rond 1980.

Jessica speelt die 'psychopaat' en is haast onherkenbaar met de korte krullen. Het interview bij ExtraTV met Jessica geeft een goed beeld van de wijze, waarop zij op een filmset staat en zich inleeft in een personage, zoals een moordenares. Zij vertelt helder en scherp hoe zij haar karakters en het filmen ziet. Zo vertelt zij:

"Heel veel mensen vertellen dat mijn personage lijkt op hun moeder of oma. Ik vind zelf dat ik op sommige momenten lijk op mijn grootmoeder. Dat is echt bizar."

"Ik vind transformeren zo leuk! Met kleding en ander haar en make up lijk ik mezelf niet. Het geeft mij de vrijheid om een geheel ander iemand te zijn. Ik voel mij dan veilig en zeker genoeg om mijzelf volledig in te leven en te buiten te gaan."

"Ik weet nog altijd niet zeker hoe iemand tot moord overgaat. Maar ik denk dat het jaren onderdrukken van gevoelens is, of spijt van hoe het leven loopt, of onmacht omdat je je niet kunt uitdrukken. Ik wil niet perfect zijn, ik ben alleen."

"Hoe ik het zelf snap bij deze gebeurtenis, is dat in deze dame een ander persoon zat. Eentje die zich opgesloten voelde. Ze was wanhopig en wilde hulp, maar wist niet hoe zij dat vragen moest."

"Door een samenloop van omstandigheden voelde zij zich gedwongen tot een besluit dat alles veranderde."

Het interview van ExtraTV met Jessica Biel en de altijd geweldige Melanie Lynskey staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair