Nieuwe trailer 'Hocus Pocus 2' toont de oorsprong van de beruchte heksen

Nieuwe trailer 'Hocus Pocus 2' toont de oorsprong van de beruchte heksen

We're back, witches!

Afgelopen nacht (Nederlandse tijd) vond de D23 Expo plaats waar Walt Disney Studio's de fans heeft getrakteerd op veel nieuws over hun aanstaande projecten. En eentje daarvan is Hocus Pocus 2.

Zowel een tweede trailer als een eerste poster zijn onthuld voor het langverwachte vervolg op de culthit uit 1993, welke vanaf eind september op Disney+ te streamen zal zijn.

Bijna drie decennia later zal het trio Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy hun rol als de heksende Sanderson Sisters hernemen voor een nieuwe kinderterreur in het moderne Salem.

De bovennatuurlijke beelden duiken ook in het verleden, met enkele flashbacks die de oorsprong van de zussen onthullen. Bekijk deze hieronder:


Genoeg om nog te verkennen
Hocus Pocus werd uitgebracht met een lauw succes in de jaren '90, maar heeft sindsdien een cultstatus verworven. Behalve de terugkeer van de originele sterren is ook Doug Jones als Billy Butcherson weer van de partij.

Het succes zal waarschijnlijk de toekomstige richting van de franchise bepalen, maar op basis van de online buzz die de film nu al genereert, wordt het een hit.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair