Deze twee ex-en bewijzen dat het na een relatiebreuk leuk kan blijven

Deze twee ex-en bewijzen dat het na een relatiebreuk leuk kan blijven

Vriendschap kan stand houden

Drew Barrymore van onder andere de film Big Miracle, deed iets wat weinig mensen durven: zij nodigde een ex van haar uit in haar show. Gewoon om te vertellen, dat een vriendschap stand kan houden na een breuk. En dat mooie herinneringen mogen blijven, en zoals zij zegt: "Mis geen kans om jouw ex de hemel in te prijzen."

Justin Long, de acteur van onder andere Alvin and the Chipmunks en Live free or die hard, en Drew Barrymore hadden een knipperlichtrelatie rond hun twintigste. Ze hadden ongelooflijk veel plezier samen en hadden weleens game-avonden met Quentin Tarantino. Maar het ging uit, want ze waren te onvolwassen.

Vriendschap
Toch vonden Drew en Justin hun weg naar alleen vriendschap. Ze bellen en sturen elkaar berichten en wensen elkaar het beste toe. Juist omdat hun tijd samen erg leuk was en zij geen hoge verwachtingen van elkaar hadden in hun relatie.

Na hun breuk waren Drew en Justin nog samen te zien in de film Going the distance. In het filmpje hieronder van The Drew Barrymore Show vertellen zij onder meer dat zij altijd van elkaar zullen houden en hun tijd samen zullen koesteren in alle respect voor wat ooit was.



En de partner?
Drew Barrymore deelt een paar dagen later een berichtje op Instagram. Ze kreeg een bos bloemen van de huidige vriendin van Justin Long voor het interview en de nieuwe show. Drew is dolblij dat het zo kan: "Dit is zo begripvol en vol respect. Zij is mijn nieuwe held." Het bericht staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair