De ex van Sylvester Stallone is voor geen kleintje vervaard

De ex van Sylvester Stallone is voor geen kleintje vervaard

Opnieuw bewijst Jennifer dat zij lef heeft

Op haar Instagram bewijst Jennifer Flavin opnieuw dat zij voor geen kleintje vervaard is. Zo vroeg zij zelf de echtscheiding aan van Sylvester Stallone na 25 jaar huwelijk. Zij legden aan de media uit, dat zij al die tijd bij elkaar bleven voor hun meiden. Daar is durf voor nodig.

Jennifer Flavin is dol op dieren. Zo heeft zij paarden en honden. En opnieuw bewijst Jennifer dat zij lef heeft. Zo ging zij zeevissen en ving een formaat vis die weinigen van ons zullen vangen. Samen met een andere visser ligt zij in het water - naast de boot - bij de vis om het te bevrijden. Bij haar Instagram-bericht meldt zij dat de vis weer bevrijd is na de vangst.

Dochters
Op de tweede foto is haar oudste dochter Sophia Stallone te zien die de vislijn vasthoudt, terwijl een andere visser het dier rustig houdt. Sophia werd twee weken terug 26 jaar en werkt net als haar moeder in de modellenwereld. Ook heeft zij een podcast met haar zusje Sistine, genaamd Unwaxed.

De 24-jarige Sistine pakt af en toe een filmrol op, net als hun jongste zusje Scarlet (20). Hoogstwaarschijnlijk zullen zij binnenkort te zien zijn in een serie over hun leven. Dat betekent dat ook Sylvester regelmatig te zien en horen zal zijn. Hij verschijnt namelijk af en toe al in hun podcast. Sinds kort is zijn nieuwste film Samaritan te zien.

Het Instagram-bericht staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair