Het geheim van Keanu Reeves (58) waardoor hij zo enorm fit blijft

Het geheim van Keanu Reeves (58) waardoor hij zo enorm fit blijft

Is het verschillende personal trainers hebben?

De 58-jarige acteur Keanu Reeves is een legende bij leven. Niet alleen vanwege de unieke films waarin hij speelt, zoals Matrix en John Wick, maar ook vanwege zijn vriendelijke karakter. Hij heeft geen behoefte aan spotlights en leeft zo normaal mogelijk.

Keanu beeldt richting de 60 nog altijd actiehelden uit, zoals in Matrix Resurrections en John Wick 4, en doet veel stunts zelf. Zo vertelde hij aan Stephen Colbert, dat hij voor een opname van de laatste Matrix wel 19 keer van een gebouw afsprong met Carrie Ann Moss. Ze hingen in touwen weliswaar, maar zo'n stunt steeds herhalen is fysiek en mentaal zwaar.

Stunts
Zijn werk heeft zijn leven beïnvloed. Van alle personages die Keanu Reeves uitbeeldde, triggerde die van Johnny in Outbreak met Patrick Swayze hem het meeste om zijn leefstijl aan te passen. Hij startte toen met een fitness trainer aan een fitnessprogramma op maat. Dat was ruim 25 jaar geleden.

Het mag duidelijk zijn, dat zijn voeding gericht is op lowcarb en weinig zout. Dat moet door zijn leeftijd en zijn fysiek zware rollen. Wat ook belangrijk is, is dat hij zijn fitnessprogramma regelmatig omgooit. Keanu traint steeds onder begeleiding.

Hij gebruikt een combinatie van cardio, martial arts, krachttraining en balanstraining. Ook krijgt hij hulp bij herstel en let hij op zijn hersteltijd. Door verschillende personal trainers te hebben in verschillende vakgebieden - ook bij de stunts, kan hij lief zijn voor zijn lijf waar mogelijk.

Interesse
En laten wij niet vergeten dat zijn interesse in mensen en het waarom van het leven hem bezig houden, net als zijn passie voor motoren. Keanu heeft een mooie collectie motoren staan en heeft zelfs een onderneming gespecialiseerd in unieke motoren - en ontwerpt ze ook.

Het artikel van Eat This staat hier. Het interview bij The Stephen Colbert Show staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair