Fan-favoriet personage keert definitief terug in 'Indiana Jones 5'

Fan-favoriet personage keert definitief terug in 'Indiana Jones 5'

Hij was al te horen in de teaser trailer...

Lucasfilm heeft officieel onthuld dat John Rhys-Davies (78) definitief terug zal keren als Sallah in Indiana Jones 5. Harrison Ford zal dus niet het enige bekende gezicht uit de franchise zijn.

De casting werd al enigszins bevestigd tijdens een vertoning op D23 Expo. Hoewel de daar exclusieve beelden vooral veel actie bevatten, kon het publiek de stem van Rhys-Davies in een voice-over horen.

Dit is de derde keer dat de acteur het personage Sallah gaat vertolken na Raiders of the Lost Ark (1981) en The Last Crusade (1989).

Meer connecties naar originele trilogie
Producent Frank Marshall heeft onlangs onthuld dat het personage van Phoebe Waller-Bridge in de aankomende film Indy's peetdochter Helena zal zijn.

Hoewel hij geen verdere details gaf, geloven fans dat ze familie moet zijn van een oude bondgenoot en velen speculeren dat Helena de dochter is van Marcus Brody, de Britse academicus en curator die werd gespeeld door Denholm Elliott.

Dit gerucht werd extra gevoed door concept-art van kostuums waarbij opviel dat die van Indiana Jones en Helena wel heel erg op elkaar leken.

NieuwsFilm

meest populair