Marvel maakt van Spider-Man een dodelijk monster in 'Deadly Neighborhood Spider-Man'

Zou dit ooit iets zijn voor een alternatief universum in het MCU?

Bram de Groot 23 september 2022 07:08 in Algemeen
Na ruim dertig uiteenlopende films en series binnen het Marvel Cinematic Universe gaat Marvel Studios de grenzen verleggen met Marvel Studios' Special Presentation: Werewolf By Night. Deze korte film zal op Disney+ het genre horror introduceren in het MCU.

Voor de Halloween-festiviteiten komt Marvel Comics nu met een speciale strip met de titel [i]Deadly Neighborhood Spider-Man[/b] en deze introduceert een niet zo vriendelijke Spider-Man.

Deadly Neighborhood Spider-Man
De strip is geschreven door Taboo van de Black Eyed Peas en B. Earl, met art van Juan Ferreyra. In de comic moet Peter Parker zijn demonen letterlijk onder ogen komen. Deze duistere blik op het personage laat Parkers droomreis naar Los Angeles veranderen in een nachtmerrie wanneer de Deadly Neighborhood Spider-Man zijn gezicht laat zien.

Hieronder zie je een reeks afbeeldingen uit Deadly Neighborhood Spider-Man met covers en andere art. De speciale comic verschijnt op 19 oktober en wie weet dient de comic als inspiratie voor een toekomstige 'Special Presentation' van Marvel Studios tijdens Halloween op Disney+.NieuwsFilm