Ster van 'Dallas' deelt familietraditie met liefje uit 'Happy Days'

Een bijzonder familieverhaal

Vera 23 september 2022 14:00 in Celebrity
Patrick Duffy, de Amerikaanse acteur uit series en films, zoals Dallas en de Hollandse film April, May en June, is intussen 73 jaar en 'date' sinds 2 jaar de 67-jarige actrice Linda Purl uit Happy Days. Zij brengen een groot deel van hun tijd in de keuken door. Hun relatie draait rond hun liefde voor koken en bakken. En daar begint hun nieuwe ondernemerschap samen.

Het start met een bijzonder familieverhaal. In de familie van Patrick Duffy hebben zij al 70 jaar een geweldige zuurdesemstarter. De moeder van Patrick bakte met diezelfde starter de lekkerste broden en pannenkoeken. De zus van Patrick ging daarmee door en nu gebruikt Patrick die zuurdesemstarter ook.

Familietraditie
Zo bakte hij steeds de heerlijkste pannenkoeken voor Linda en was zij verkocht, want bakken brengt mensen samen. Deze bijzondere zuurdesem willen zij nu met de wereld delen door het lanceren van een bakproduct, Duffy's Dough. Het product is maar een beperkte tijd verkrijgbaar.

"Ik denk dat het belangrijk is dat de samenleving weet dat sommige dingen onveranderd mogen blijven," zegt Patrick Duffy over zijn familietraditie.

Het artikel in de Daily Mail staat hier.NieuwsFilm