Alexandria Daddario heeft twee geheime wapens voor een fit lijf

Het helpt mij beter te slapen en stress te minderen

Vera 23 september 2022 18:17 in Celebrity
De 36-jarige Alexandra Daddario uit de film San Andreas gaat al een tijd mee in de filmindustrie. Waar zij niet echt opviel, doet zij dat nou wel met haar rol in de serie White Lotus. Zij heeft net de serie Mayfair Witches afgerond en tussen de opnames door trouwde zij in het echt.

In het septembernummer van Women's Health vertelt zij hier dat zij met haar lange dagen op de filmset twee geheime wapens heeft om lichaam en geest gezond te houden: yoga en acupunctuur. "Als ik dat samen doe, dan voelt het als een computer reboot. Het helpt mij beter te slapen en stress te minderen."Sterk zijn
Sinds de film Baywatch heeft zij trouw wekelijkse full body work outs op de sportschool om sterk te blijven. Daarnaast gaat zij zwemmen in de oceaan en wandelen in de natuur. "Ik merk dat mijn lichaam beter herstelt, als ik mijzelf kan afstemmen in de natuur."

Ook bij voeding kijkt Alexandra naar wat haar lichaam nodig heeft om sterk te zijn. Ze begint met een cappuccino en een ontbijt met yoghurt en fruit of toast met groenten en eieren. Als lunch heeft zij de laatste tijd een sandwich met kalkoen en pasta als avondeten. Als zij vrije avonden heeft, dan pakt zij meer proteïne en groenten.

Voorspelbaar lijf
In het filmpje van Women's Health hieronder en op YouTube vertelt Alexandra dat zij een voorspelbaar lijf heeft. Als zij niet goed voor zichzelf zorgt en te hard werkt, dan weet zij al precies hoe haar lichaam gaat reageren.

Ze vindt balans dan ook heel belangrijk en probeert ook relaxt in het leven te staan. Ze zorgt graag goed voor haren en huid, met het liefst natuurlijke producten, maar er zijn ook dagen dat zij alles laat voor wat het is.NieuwsFilm