Thriller 'Clawfoot' wordt eerste samenwerking tussen Gibson en Eastwood

Thriller 'Clawfoot' wordt eerste samenwerking tussen Gibson en Eastwood

Nee, niet die...

Hun beide vaders zijn al grootheden in Hollywood en Academy Award-winnaars, maar de kinderen van Mel Gibson en Clint Eastwood zijn hard op weg om hun eigen loopbaan in de filmindustrie uit te bouwen.

Milo Gibson (zoon van Mel) en Francesca Eastwood (dochter van Clint), bundelen hun krachten voor een nieuw project met de titel Clawfoot. Beide papa's zullen fungeren als uitvoerend producent.

In een persbericht wordt de film beschreven als een kat-en-muis-thriller over een huisvrouw uit de hogere klasse (Eastwood) die psychologisch wordt geterroriseerd door een manipulatieve aannemer (Gibson), wat leidt tot een verwrongen strijd van verstand met onverwachte wendingen.

Eastwood
Francesca (29) is de zesde uit de familie die de acteerwereld opzoekt, na haar vader, stiefmoeder Dina, broer Scott, zus Allison en stiefzus Morgan.

Gibson
Milo (31) is de enige uit het 9-koppige kroost van Gibson die na een carrière als elektricien aan het acteren is geslagen met zijn debuut in papa's Hacksaw Ridge. Verder is broer Louis een schrijver/regisseur en broer Christan werkt als cameraman.

NieuwsFilm

meest populair