Tom Cruise bekent een anglofiel te zijn

Hij vindt Groot-Brittannië een verademing

Vera 25 september 2022 17:13 in Celebrity
"Mensen zijn hier zo fijn," bekent Tom Cruise, terwijl hij in Groot-Brittannië is voor zijn nieuwste film. De 60-jarige acteur zit al maanden tussen de Britten voor de filmopnamen van Mission Impossible. En vindt het ontspannen dat iedereen zo goed gemanierd is.

"Iedereen is zo vriendelijk en knikt je toe of zegt hallo zonder zich op te dringen. Ik ben opgevoed met denken aan mijn manieren en dat krijg ik hier ook in Groot Brittannië, vertelt hij aan Derbyshire Live."

"Wat ik ook leuk vind, is dat ik in dezelfde straten rondloop als Dickens heeft gedaan en Shakespeare en The Beatles. Dat is best cool."

"Ik denk dat ik een anglofiel ben. Ik breng een hoop tijd door in Brittannië en dat is niet altijd voor mijn werk. Ik hou ervan om hier te zijn."

Zomer in Groot-Brittannië
Tom Cruise heeft een deel van de zomer in Groot-Brittannië doorgebracht. Mensen hebben hem gespot bij het jubileum van de Britse koningin, bij de dames-finale op Wimbledon, en concerten van The Rolling Stones en Adele.

Ook vierde hij zijn 60ste verjaardag in Cotswold samen met David Beckham, James Corden en Gordon Ramsay. Bij de première van Top Gun Maverick in Londen werd hij gespot met prins William en Kate Middleton.

Vriendelijk op de set
Van Tom Cruise wordt gezegd dat hij vriendelijk is op de set en daarbuiten. Hij maakt tijd voor toevallige wandelaars die de filmset in het natuurgebied vinden en vraagt steeds of zij last hebben van alle lawaai. Ook gaat hij desgewenst op de foto met hen.

Degenen die hem troffen, mochten op een afstandje mee kijken naar de opnamen. Tom Cruise blijkt echt al zijn stunts als paragliden zelf te doen en neemt extra vlieglessen.

De foto's van Tom Cruise staan hier in het artikel van
hier. Een recent interview met Tom Cruise staat bij The Late Late Show met James Corden hieronder en op YouTubeNieuwsFilm