3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 27 september 2022 09:13 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Cloverfield (2008)
Regie: Matt Reeves | Cast: Lizzy Caplan, Jessica Lucas, T.J. Miller, e.a. | Kijk direct
Een groep jonge mensen organiseert een afscheidsfeestje in Manhattan voor Rob Hawkins, die naar Japan vertrekt. Hud, een van de gasten, is gevraagd om de avond vast te leggen met zijn videocamera. Het feest wordt bruut onderbroken wanneer een mysterieus, gigantisch monster New York aanvalt. Aan de feestgangers om deze onwerkelijke gebeurtenis te overleven.

The Mitchells vs. the Machines (2021)
Regie: Michael Rianda en Jeff Rowe | Cast: Abbi Jacobson, Danny McBride, Maya Rudolph, e.a. | Kijk direct
De slimme spraakassistente Pal is uit op wraak nu zij door een update dreigt te verdwijnen. Katie Mitchell, een kunstzinnig buitenbeentje, wordt toegelaten tot de filmacademie en moet daarom verhuizen. Haar vader Rick staat erop dat de hele familie meereist om haar daarnaartoe te brengen. Maar dan breekt onderweg de robot-apocalyps uit. Aan de Mitchells om de wereld te redden.

The House with a Clock in Its Walls (2019)
Regie: Eli Roth | Cast: Owen Vaccaro, Jack Black, Cate Blanchett, e.a. | Kijk direct
Na de dood van zijn ouders, gaat de tienjarige Lewis bij zijn oom Jonathan wonen. Hij woont in een oud, krakend huis. Daar komt Lewis erachter dat zijn oom eigenlijk een tovenaar is en diens buurvrouw Florence een heks. Samen gaan ze op zoek naar een tikkende klok in het magische huis, die door een kwaadaardige concurrent is verstopt en de wereld dreigt te vernietigen.Lees ook:NieuwsFilm