3 zenuwslopende thrillers die nu op Netflix staan

Spanning en sensatie op streaming.

Bram de Groot 28 september 2022 20:30 in Netflix
Op Netflix vind je flink wat uiteenlopende films. Niet al deze films zijn even goed, maar onderstaande drie spannende thrillers met Tom Cruise zijn zeker het kijken waard. Heb je ze nog niet gezien? Zet ze dan op je watchlist!

The Woman in the Window

Regie: Joe Wright | Hoofdrollen: Julianne Moore, Amy Adams, Gary Oldman, Anthony Mackie, Wyatt Russell, Jennifer Jason Leigh, Brian Tyree Henry, Fred Hechinger | Kijk nuAnna Fox is naast arts bovenal een kluizenaar. Ze woont alleen in New York en verlaat praktisch nooit haar woning. Dagelijks drinkt ze veel wijn, bekijkt ze oude films en denkt bovenal terug aan gelukkigere tijden. Ook is ze niet vies van het bespioneren van haar buren. Tegenover Anna's huis trekt een nieuw gezin in: de Russells. Ze lijken een perfecte familie. Maar wanneer Anna op een avond uit haar raam kijkt en iets ziet wat ze eigenlijk niet zou mogen, begint haar wereld in elkaar te storten. Niet alleen worden haar schokkende geheimen blootgelegd, ook weet ze niet meer wat echt is, wat verzonnen is en wie er nou eigenlijk in gevaar verkeerd.

Prisoners

Regie: Denis Villeneuve | Hoofdrollen: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Terrence Howard, Viola Davis, Paul Dano, Maria Bello, David Dastmalchian | Kijk nuPrisoners gaat om een timmerman, wiens dochter en haar beste vriendin worden ontvoerd. Als het de politie niet lukt om hen te vinden, neemt hij het recht in eigen handen. Tijdens zijn zoektocht komt hij lijnrecht tegenover een detective te staan, die de zaak koste wat het kost op wil lossen.

The Shallows

Regie: Jaume Collet-Serra | Hoofdrollen: Blake Lively, Brett Cullen, Óscar Jaenada, Sedona Legge, Angelo Jose, Lozano Corzo, Sully Seagull, Chelsea Moody | Kijk nuIn The Shallows volgen we Nancy. Ze is alleen is aan het surfen op een afgelegen strand. Op een korte afstand van de kust wordt ze aangevallen door een grote witte haai. Nancy komt vast te zitten op een kleine rots, minder dan 200 meter verwijderd van het strand en het water kruipt omhoog.

NieuwsFilm