Redenen rond echtscheiding Sylvester Stallone bekend

Redenen rond echtscheiding Sylvester Stallone bekend

En zijn oudste dochter bezoekt hem op de filmset

Jennifer Flavin, de echtgenote van Sylvester Stallone, diende een maand geleden haar echtscheidingspapieren in. Het stel was al 30 jaar samen, waarvan 25 jaar getrouwd. Zij had volgens bronnen van Daily Mail genoeg van de besluiten van Sylvester. Het laatste meningsverschil draaide rond hun nieuwe waakhond en hun bezittingen.

Zo vond zij de enorme rottweiler van Sylvester maar gevaarlijk rond hun andere dieren, waaronder kleinere honden en dure paarden. Tijdens hun ruzie om de hond bleken ook nog eens bezittingen kwijt, of niet goed geregisteerd. Jennifer was er klaar mee en meldde op Instagram dat zij de relatie beëindigde. Wel met het welzijn van hun drie dochters voorop.



Filmopnamen
Sylvester zat middenin filmopnamen en promoties van films, zoals Samaritan en zijn serie Tulsa King. Zodra het kon, namen Jennifer en Sylvester alles door. Hierop besloten beiden dat zij zonder tussenkomst van een rechter de boel uitzoeken. De echtscheiding is gelukkig niet meer nodig.

Sylvester zette al eerder een lief Instagram-bericht online met een foto van het stel vroeger in gelukkiger dagen. Nu meldden bronnen rond het stel definitief dat zij samen verder zullen gaan. Daily Mail geeft hier de laatste updates.



Ouderschap
Beiden staan bekend om hun fijne relatie en nuchter ouderschap. Sylvester is ronduit een geweldig opbouwende coach voor zijn dochters. En straalt dan ook met zijn oudste, Sophia, op bezoek op de filmset. Zoals altijd ziet zij er geweldig uit. Een mooie combi van beide ouders. Op naar fijnere dagen.



NieuwsFilm

meest populair