Miles Teller krijgt als nieuwe 'James Bond' bijval uit onverwachte hoek

De acteur heeft in elk geval zijn marktwaarde vergroot met zijn rol in 'Top Gun Maverick'

Vera 29 september 2022 13:39 in Celebrity
De support voor Miles Teller als de volgende James Bond komt uit onverwachte hoek.

Zijn bloedeigen oma tipt hem als de opvolger van Daniel Craig op Twitter met: "Ik denk dat mijn kleinzoon Miles Teller bewezen heeft dat hij alles heeft wat zij zoeken: talent, knap, kracht, wereldwijde aantrekkingskracht en hij is enorm cool. Hij kan die jongen zijn! Zou hij niet geweldig zijn?"

Marktwaarde
De grootmoeder van Miles Teller krijgt bijval in The Fallon Show en Miles vertelt: "Ik heb jaren geleden haar Twitter ingesteld. Ik ga niet vertellen wat zij wel of niet kan zeggen op Twitter. Maar ik ben hier om aan te kondigen dat ik nog steeds geen 007 ben. Ik ben beschikbaar overigens."

De acteur heeft in elk geval zijn marktwaarde vergroot met zijn rol in Top Gun Maverick. De film staat nu al in de top 5 van films met de grootste omzet in Amerika. Het succes verklaart Miles met: "Iedereen houdt van Tom Cruise. Hij heeft een groot deel van zijn leven gewijd aan het vermaken van mensen met zijn films. Maar iedereen houdt ook echt van Top Gun."

Vibe
Zelfs de Britse prins William en Kate Middleton waren bij de première in Londen en groetten ook Miles, die spontaan alle regels rond etiquette vergat. Maar dat was geen punt. Ook prins William moet die vibe 'ik houd van Top Gun' gevoeld hebben, aldus Miles.

Miles zal eerdaags live bij Saturday Night Live te zien zijn. Het interview bij The Jimmy Fallon Show staat op YouTube en hieronder. Miles is overigens een investeerder geworden van Finnish Long Drink, drankjes met wat prik en alcohol.NieuwsFilm